T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Kazıklı Ortaokulu

Kazıklı Ortaokulu

Telefon
05335691946
Belgegeçer
0
WEB
https://kazikliortaokulu.meb.k12.tr
Adres
KAZIKLI MAH. 183004 NOLU SK. KAZIKLI İLKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 24 İÇ KAPI NO 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP
Vizyon
Okulumuz çalışkan ve yetenekli öğrencilerin; özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirerek, tüm potansiyellerini kullanmalarına fırsat tanıyıp ilgi, ihtiyaç ve beklentilerine yönelik mesleklerde başarılı olmalarını sağlayacak yeteneklere sahip olarak bir üst okula hazırlanmalarını sağlamaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin Amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek nitelikli birey olma idealine sahip öğrenciler yetiştirmek; özgün, etkili ve kaliteli bir okul ortamı oluşturmanın yanında tutarlı, akılcı, özgür, öz benliğinden ve kültüründen kopmamış, çağdaş ve evrensel kültürle bütünleşmiş, sadece bugünü düşünmeyen geleceğe yönelik hedefler belirlemiş ve bu hedeflere ulaşmak için durmadan çalışan, içinde bulunduğu topluma en faydalı şekilde hizmet etmeye kendini adamış bir insan tipi ortaya koymaktır.
Başarılar
Öğretmen :8
Öğrenci :96
Derslik :5
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :700
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler
08.40-15.15
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
Ulaşım
Gaziantep-Kilis yolu üzerindeki özel otobüslerle ulaşım sağlanmaktadır. Öğretmenler okula servisle ya da kendi şahsi araçlarıyla gidiş geliş yapmaktadırlar. Öğretmenlerin geneli Gaziantep´de ikamet etmektedir. Kilis´e gidiş geliş yapan öğretmenlerimiz de vardır. Okulun ulaşım problemi yoktur. (Şehirlerarası yol olmasından ötürü Köy yolu değildir.)
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Okul Gaziantep´in Şahinbey ilçesine bağlı, Gaziantep-Kilis Yolu üzerinde "Kazıklı Köyü"nde yer almaktadır. Taşımalı eğitim uygulanmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
30 km (il)
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır